Sommaren so far...

Oj oj oj, nu har det gått 2 månader sedan jag bloggade senast... tiden bara rullar på. Men som tur är verkar jag inte vara den ende som har tagit sommarlov från bloggen.

Så vad har nu hänt den senaste tiden?
Jag kan börja med att säga att jag har jobbat som en tok. Sommarjobbat på Rusta och fått slita ganska hårt. Det känns i kroppen och i knoppen. Nu börjar det lugna ner sig lite men det betyder tyvärr att mitt vikariat börjar gå mot sitt slut. Något som inte är så jätttepositivt i och med att jag inte lyckats hitta något annat jobb. Men först har jag en fin lön att vänta nu i augusti.

På grund av mängden jobb har jag inte varit den flitigaste motionären, men jag har ändå försökt hålla igång lite med några tennissessioner med lillebror och ett väl genomfört triathlon med mina goda friskvårdsvänner Hanna och Marie. Det blir ett race som vi inte kommer att glömma i första taget.
Jag har återigen börjat spela fotboll, och det i mitt gamla lag Hjärsås-Värestorp IF. Det är kul att spela boll igen och ännu roligare att lillebror spelar i samma lag. Samtidigt har jag börjat träna lite cykling och löpning, för att kunna vara med i framtida triathlon, och det kommer jag att vara för det var en skitkul upplevelse. Så jag har gått från att vara inaktiv, överjobbande, lite för mycket alkoholdrickande, rökande till att vara mer medveten, tränande (ibland lite för mycket), fruktätande. Trivs mer med att vara den senare varianten.

Jag har även hunnit fylla 26 år. Något som man kanske borde bli lite nervös över och ha lite åldersnojja, men jag känner ingen större förändring från en månad sedan då jag var 25. Jag blev jätteglad över de presenterna jag fick av mina föräldrar och kompisar. Det började när jag inför triathlonet fick en upprustad gammal racercykel av mina föräldrar och av lillebror! Den är grym och det är skitkul att sticka ut o cykla nu när jag har en snabb cykel.
Sen kom min födelsedag och ett par dagar senare var jag inbjuden till Karro o Viking på myskväll, men det blev inte riktigt så. För när jag hade slagit mig ner i soffan o förberett mig på att bara softa så dök plötsligt Stoffe, Tora, Niklas, Annica och Emma ut från sovrummet med en hembakad tårta, champange och ett presentkort på Team Sportia(som jag verkligen ville ha för att kunna köpa nya löpardojjor). Senare på kvällen så anslöt Calle o Fille, och allt avslutades med en utekväll (med för mycket dricka). Så om ni läser detta någon av er: Tack återigen för den underbara överraskningsfesten!

Om jag nu ska summera sommaren hittills så måste jag säga att det har varit en helt underbar sommar. Trots att jag inte har några pengar och fått jobba mycket så har det varit helt underbart. Efter förra sommaren så hade jag glömt hur skön sommaren egentligen kan vara, men denna sommaren slår förra med hästlängder.

Det är förhoppningsvis fortfarande lite kvar av sommarvärmen, ett tag till, och inte ska man ligga inne och stirra på en skärm hela dagen. 
Ha en fortsatt skön sommar!


Sövde Triathlon 2009, Xtreme Team.
 

RSS 2.0