Statusuppdatering!

Ja det var ju inte igår som jag skrev här, men jag har inte någon dålig bortförklaring till varför... det har bara blivit så :)

Ja, det nya året kom med stormsteg. I morgon är det 1:a februari! Det är ca -10 grader ute och massor av snö (för att vara Skåne).
Jag jobbar mer och mer på Twitch, har blivit en riktig succé faktiskt. Inte bara för mig utan även för mina kära kollegor Malin o Kent. O denna vecka som kommer får vi ett tillskott i vårt lilla team Skåne. Snart är jag uppe i full tid på Twitch och jobbar ca varannan helg på Rusta för att lösa det ekonomiska. Det fungerar bra!

Tyvärr fick jag ett litet bakslag i min egen verksamhet pga den nya kassaregisterlagen. Den hittills enda kunden jag HADE fick jag tyvärr sluta besöka. Men det klarar sig nog ändå.

Så, det jag vill säga är att allt är väldigt bra! Mycket bra, faktiskt! Men ändå är det något som inte rikitgt fungerar. Jag är väldigt trött stora delar av dygnet. Lite håglös kan man säga. Men inte som sommaren 2008, utan mer bara fysiskt trött. Har inte orkat träna något på ca 2 månader, och trots att jag bara gått upp 1 kilogram i vikt över julhelgen, men känner mig ändå lite "plöfssig". Tror att det beror på vädret och bristen på träning.

Kanske skulle jag börja använda tillskott av mineral och vitamin eller kanske chi san? Någon som har ett tips?

I fredags hade jag en riktigt trevlig dag. Mamma och jag var i Malmö på Hälso o Skönhetsmässa. Efter några varv på mässan så tog vi oss bort till Entré o käkade. En riktigt trevlig och mysig dag hade vi. Hoppas det dyker upp fler sådana tillfällen :)

Nog bäst att höra av mig till min blogggalne o paintgeniala nästkusin. Tror att en ny bloggdesign kan få fart på mitt bloggande igen. Kanske. I vilket fall, Frida, om du mot förmodan skulle läsa detta så hör av dig.

Här är jag i hatt! Något som aldrig tidigare skådats, men efter några för många shots på nyår så kändes det helrätt. Var till och med några som ljög ihop något om att jag passade i den.



Korvgrillning på balsberget, with me´homies!

RSS 2.0