Förkylningen 1- Robban 0

Nu har det hänt! Det händer inte ofta, skulle till och med kalla det sällan. Förkylningen har besegrat mig! I morgon ska jag sjukskriva mig. Kvittar hur mycket jag än vill gå till jobbet så måste jag erkänna mig besegrad, för mina kunders säkerhet och för mig egen. Känns skit!
Kan ju dra upp den där typiska klyschan "kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det är när en kille är riktigt förkyld"- men det kommer jag inte göra. Vill bara att ni ska veta att det är jättesynd om mig. Lider så oerhört!
Det är ganska kul faktiskt. Jag märker på mig själv att jag är på väg att bli förkyld, inte på hur jag mår, utan på hur gnällig jag blir. När jag sen väl har blivit sjuk o ligger i feber så är det bäst för min omvärld att lämna mig ifred, annars får de höra gnällande utan dess like. O jag kan vara helt ärlig o säga att det är ganska obefogat men det är sådan jag blir. Jag kan ha ganska roligt åt det både när jag är som värst och även efteråt.

Så märk morgondagen i kalendern, för det är en sällan skådad företeelse, som inte kommer att ske igen på länge (så fort jag är frisk igen) :)

Peace out!

Sovmorgon!

Underbart med sovmorgon idag! Ibland behöver man sådana dagar också :D Gick inte upp förrän kl 11 idag, men har ändå hunnit med att städa och diska. Gött!

Har lite planer på att gå på bokmässan när det öppnar i natt. Problemet är att jag måste gå upp kl 05.00 i morgon bitti. Men med lite planering ska det nog gå vägen det också :) I övrigt är planerna att genomföra min första fotbollsträning för detta året :) Hoppas jag har alla ben intakta vid slutet av dagen.

ha de gött!

Helgen snart över.

Japp, helgen är snart över och det känns ok. Jag har typ bara legat ner denna helg i feber och snuva, men nu börjar det kännas bättre igen :)
Var och kollade på hjärsås/värestorps träning idag- jäklar vad jag var sugen på att kicka boll. Men om jag känner mig bättre nu i början av veckan så kan det faktiskt bli den första fotbollsträningen för mig, detta året, på onsdag. Gött!
Annars föväntar jag mig mycket arbete under den närmaste veckan, ungefär som varje vecka :)

Massor av kramar till alla!

Bengan i sitt esse...



En riktig excentriker...
Lite tips inför mysiga helgkvällar i snöslasket, men också en påminelse om att det kommer en vår (även om den känns avlägsen).
Friskvård om du frågar mig :)

På mindre bra humör nu...

Ja, som rubriken säger...

härligt nykter o trött :)

Klockan är nu 00.00 natten mellan lördagen den 13:e och söndagen den 14:e februari. Sitter i soffan i min tysta lägenhet och njuter av att jag inte har druckit någon alkohol och att jag är tillräckligt trött för att gå till sängs. Känns så jäkla skönt att veta att det kommer bli en god natts sömn utan att behöva vakna upp i morgon med sleten känsla och snustorr mun. Nej, i morgon ska jag hoppa upp pigg och glad i god tid innan jobbet, sticka ner till Maxi, inhandla matvaror inför nästa vecka och sen laga mat till jobbet som ska räcka vecka 7. Gött!

I morgon ska jag jobba på Rusta. Har blivit skitfint med ombyggnaden men väldigt förvirrande för mig. Hittar nästan sämre än kunderna, inte bra. Men det är kul att jobba där. Tycker om mina arbetskamrater och kan under veckorna komma på mig själv att sakna dem. Konstigt ;)

Jag tycker i alla fall att jag är ganska duktig. Även om jag inte är den mest aktiva personen just nu så har jag inga problem med att röra mig. Idag gick jag till och från jobbet :) Totalt blev det 60 min promenerande. I morgon gör jag likadant. Får jag i alla fall lite vardagsmotion :) Ska försöka pressa in lite extra träning nästa vecka och självklart squash. Har kommit igång rejält nu. Känns grymt bra. Har till och med stora planer på framtida träningspass. Måste ta mig ut i löpspåren nu snart. Få igång ångan igen. Men det kommer, jag lovar!

Så nu ska en ganska optimistisk Robert gå och lägga sig. Och jag kommer att somna med ett leende på läpparna, för det är jag värd!

Nana gott alla (2 som läser min blogg)

Ledig dag?

Undrar vad som betecknar en ledig dag?
Är det en dag som innebär att man inte har något att göra som liknar någon sorts arbete? Är det när man inte behöver gå till jobbet som man får betalt för? eller (som för mig idag) är det när man sliter som fasen med att få ordning på lägenheten utan att få betalt?
Jaja, nu är det gjort och jag är otrolig nöjd:) Så vad ska jag göra nu? Vad gör man på en ledig dag? Har inte så många sådana så jag är inte riktigt bekväm med att ha tid över som inte är planerad. Får liksom lite dåligt samvete när jag bara sitter ner o inte gör någonting. Men jag tränar på det, annars är nog risken att man inte får tillräckligt med vila och går in i väggen. Inget att rekommendera.


Mina tatueringar :)

Så nu har min ny tatuering läkt... och jag är skitnöjd (skit=jätte)
Här kommer bilder på de 3 jag har än så länge :)

Här är den första jag gjorde. Den sitter på höger överarm. Gjorde den när jag var runt 20, så den har några år på nacken, men den ser fortfarande fin ut! Om ni kollar noga så ser ni mina initialer :) snyggt! Gjord hos Tattos by Janne.

 

Här är den andra tatueringen som jag gjorde. Det var för ca 3-4 år sedan. Märket i mitten är mitt stjärntecken: lejon! Gjord hos Built to Last

 

Och här kommer den yngsta av dem, endast en vecka gammal, men riktigt bra om jag får säga det själv :) Motivet är taget från en känd målning av Michelangelo. Har många betydelser för mig. Gjord hos Darkside inc. i Hässleholm.


Ny vecka

Vecka 6 är här! Inte för att det är något speciellt med denna vecka, men den är här!
Efter den underbara helgen jag hade, så känns det som att jag är på väg att hitta den gamla vanliga Robban igen. Han som orkar göra de där måsten och tycker att det är kul att gå till jobbet. Han som ser fram emot varje vecka som kommer. Han är inte rikigt här än, men man kan skymta honom i skuggorna.

För övrigt så vårdar jag min tatuering och den läker fint:)
Snart är det lillebrors tur :D

En helg i vilandets tecken.

Denna helgen har jag spenderat i Immeln ihop med mina kära vänner. Vi befann oss i ett hus som ligger alldeles nere vid sjökanten och inte långt från skogen.
Det började med att jag körde dit i fredags kväll och kom hem för någon timme sedan. En hel helg med bara underbart sällskap och skön/välbehövlig vila.

Känns som att jag är på väg tillbaka igen, till mitt vanliga jag. Ska försöka att hitta lugnet och motivationen igen. Kommer att bli en spännande vecka :)

Hörs snart igen!

Lite ljusare :)

Hej alla (3 som läser min blogg)!

Klockan är just nu 05.41 fredagen den 5 februari och jag väntar på att klockan ska bli 06.00, så jag kan gå till tåget. Har utökat mina tider på Twitch igen vilket innebär att denna veckan har jag jobbat 5 dagar med massagen :)

Jag har precis gått upp och virat ett lager gladpack (plastfolie) runt vänster överarm, och druckit en drickyoggi. Varför gör jag då detta? Jag tycker att drickyoggi är jäkligt gott :)

Igår gjorde jag min 3:e tatuering. Denna gången på insidan av vänster överarm. Gjorde riktigt ont i början men efter ett tag så blev jag rikigt avslappnad, höll till och med på att somna. Satt under nålen i ca 1 ½ timme innan den blev klar men det var det definitivt värt.

Spelade även en runda squash igår med min käre bror. Fantastiskt roligt och välbehövligt. Det ledde direkt till att jag sov bättre inatt och jag känner mig faktiskt aningen piggare och gladare. Lillebror var dock inte särskilt glad igår eftersom att han inte riktigt fick ordning på sitt spel och frustrationen tog överhanden. Blir både fysisk och mental träning för honom att spela squash, men det behöver han:) Men för att vara första gången han spelade så var han riktigt duktig.

Nu är det dags för mig att förbereda det sista inför arbetsdagen. Bilder på mina tatueringar kommer att dyka upp om en vecka eller något liknande. Då kommer troligtvis denna bloggen se lite annorlunda ut också. Har fixat lite experthjälp.

En stor kram till er alla!

Vilket underbart väder vi har...

Kan ju nästan tro att vi lever i Norrland (kanske, jag vet ju inte riktigt hur det är där, eftersom jag aldrig varit där...)
Snö i massor och temperaturer nere på långt under nollan. Men det är väl detta som är vinter antar jag.
Jag har bestämt mig för att inte lida så mycket av det utan ta det så bra det går. :)

Det stora problemet för mig är ju att tåg och bussar inte riktig funkar som de ska. Kan förstå att det inte fungerar riktigt under en snöstorm, men det konstiga är att tågen inte fungerar särskilt bra under vintertiden alls. Vilket jag tycker är lite konstigt. Vi bor ju ändå i norden, så en vinter borde ju tågen vara utrustade för att klara. Men, men kanske blir bättre efter denna vintern. Kanske de lär sig något.

Idag tog jag bussen hem från jobbet i Malmö. För det första var den 16 min sen och för det andra så tog det ca 30 minuter längre tid att köra. Med detta menar jag inte att klaga, för det var en fantastiskt bra chaufför som verkligen koncentrerade sig på säkerheten och transporterade oss alla till våra slutstationer hela och i ett stycke. Med 99,9% säkerhet så läser han ej denna bloggen, men vill ändå framföra ett tack!

Måste tillägga att jag gillar att facebook finns i mobilen. Har fixat ny mobil dessutom, med kul spel så jag hade att göra på bussen i alla fall :)

Min nya telefon. Enkel och bra!

RSS 2.0