Jobbig vecka... eller?

Denna vecka har varit galen än så länge. Känns som att jag har haft massor att göra, men har velat göra ännu mer.
Måndagen började med ett arbetspass på Rusta, sedan lite fotboll på kvällen... so far so good.
På tisdagen genomförde jag min första arbetsdag som egen företagare... nervöst innan men klarade det galant. Blev 6 st massager den dagen... och första steget är genomfört :)

Onsdagen var även den en pärs. Sovmorgon till att börja med, men sen bar det av till Malmö för en intervju med ett friskvårdsföretag som sökte massörer. Fick träffa den ansvariga för massörerna och genomförde en intervju med en avslutande massage på 10 min... och det gick jättebra (tycker jag). Han som intervjuade mig verkade också positiv och bad mig ge svar på måndag om jag fortfarande var intresserad av att jobba för dem. Och för mig är svaret ganska enkelt...

Veckan har fortsatt med 2 dagars arbetspass på Rusta... och nu är jag helt slut. Men veckan är inte slut. Imorgon blir det lite sovmorgon och en slappdag. På söndag blir det b-lagsfotboll och sen förhoppningsvis den sista städningen av torpet och överlämning av nycklarna. Ska bli skönt att få börja om på nytt... igen.

Så en jobbig vecka, men känns som att jag har tagit många steg framåt...
Tacka vet jag hösten ;)

hösten... yes!

Ok, många håller inte med mig, men jag tycker det är skönt att hösten äntligen har kommit. Trots protester vill jag framhålla att hösten kommer precis lägligt. Mindre stress, mindre stress, mer ordning och rutiner.

Snart är jag en Kristianstadbo igen. Samma stad, samma gata, samma lägenhet som senast. Ska bli skönt att få sova i min egen säng igen. Sovit på diverse soffor under hela sommaren.
Har fått lite extrajobb på rusta nu under hösten, men tyvärr inte så mkt. Samtidigt är det bra med tid över också eftersom jag har startat upp mitt massage o friskvårdsföretag. Äntligen så är jag igång efter 5 års pratande o tänkande. Mkt att fixa med, tänka på och ordna. Men när väl stenen är i rullning kommer det att rulla på i bra fart.

Sommaren som har gått har varit en viktig del av mitt liv, precis som förra sommaren. Men mkt mer positiv. Har träffat massor av intressanta människor som lärt mig mycket denna sommar. Lärt mig känna mig själv bättre, lärt mig att förändring är möjlig om man bara vill det och hjälpt mig att utveckla mig. Tror inte att någon av dessa människor läser denna blogg, men vill ändå säga tack till er!

På träningsfronten har det hänt lite också. Jag har köpt nya löparskor och det har medfört att jag ökat träningsgraden av löpning. Detta har resulterat i att jag klarade min drömgräns på milen, sprang på 44 min. Underbar känsla!
Jag har spelat ca 20 min i a-laget i fotboll och 90 min i b-laget tillsammans med lillebror som mittbackar. Fungerade faktiskt jäkligt bra och var skitkul!
Har haft träninguppehåll ett par dagar nu efter en liten överansträngning i ljumsken, inget livshotande.

Just nu händer mycket på kort tid, så jag ska försöka att uppdatera lite oftare. Men jag lovar inget:)

RSS 2.0