Jobb?

Ja då är det inte många veckor kvar tills sommaren är här.... underbart på många sätt!
Men det är även denna sommar som jag går ut friskvårdsutbildningen. Det känns tungt på många sätt.
Under dessa 2 läsåren har jag träffat underbara människor som på många sätt har berikat mitt liv. Jag har träffat dem nästan dagligen, men snart är det slut med det. Självklart kommer det inte att vara ett permanent avslut men det kommer inte att bli likadant igen. Man ska ju inte vara rädd för förändringar, och det är jag inte, men jag sörjer faktiskt att denna tid börjar ta slut. Det är vid såna här tillfällen som man kan använda de smarta ord jag läste för ett tag sedan: "Var inte ledsen för att det är över, var glad för att det hände". Ett ordspråk som jag har använt tidigare...

Trots det fina vädret är det lite svårt att glädjas till hundra procent. Hela grejen med arbetslösheten som hotar känns jobbig. Ska man nu när man har hittat det man brinner för och utbildat sig till behöva gå arbetslös med all kunskap. Känns jäkligt tungt! Igår satt jag o skrev ihop ett CV och jag upptäckte att jag faktiskt har ganska mycket utbildning bakom mig. Därför känns det ännu värre om jag inte får använda det jag kan när jag nu har möjligheten.
Men något jag har lärt mig att det senaste året är att allt löser sig. Så det är bara till att öppna ögonen och söka jobb som bara den. Annars får det bli en utbildning till kanske...

Det finns många alternativ och många val som behöver göras. Man kan omöjligt veta hur allt kommer att bli men en sak kan man alltid vara säker på, det löser sig!

Äntligen börjat.

Idag hade jag min introduktion på min LIA. Skönt att ha kommit igång efter ca 1 ½ veckas planering.
Jag tyckte att introduktionen gick väldigt bra trots att det känns som att jag inte sovit ngt inatt. Var inte särskilt nervös eller orolig, vad jag vet iallafall. Men jag har ju inte sovit mer än ca 10 bra nätter de senaste 2 månaderna. Försöker komma underfund varför, men tills dess är det bara att kämpa på.

I fredags var jag hemma hos Anders o Mia. Det som skulle bli ett litet besök blev till en tvkväll med Let´s Dance o några öl. Var skönt med lite avslappning och social kontakt. Blir jäkligt tråkigt med 1 veckas konstant planering.

Jag blev bjuden på en konsert med Thåström i lördags. Det var skitkul att se honom live, så tack för bjudningen KN!
Kul att se någon rocka loss i den åldern Thåström är i. Det var bitvis en riktig punk-konsert. Underbart!
Efter konserten blev det en tur ut till Karro på bowlingen, o sedan hem till henne. Pga tidsomställningen kom man inte i säng förrän vid 5. Men vi hade riktigt jäkla kul hela natten. O på morgonen var det dags för en Fantasi-frukost. (Fantasi är ett fik med frukostbuffé). En underbar helg, som, trots ytterliggare sömnbrist, gav mkt energi inför första veckan på LIA- platsen!
Idag på introduktionen presenterade jag min syn på friskvård. Självklart handlar det om kost, motion och sömn... men mest av allt handlar friskvård om att må bra.
Och min helg var ett perfekt exempel. Jag drack alkohol och sov mindre än rekommenderat, men allt detta gjorde att jag mår bättre i längden. Friskvård handlar om att göra det som får en att må bra!

RSS 2.0